Sverresborg AS

Ring oss på 73964100 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Blogg

Godt lag med borettslag

Sverresborg Malerservice har mange borettslag på samvittigheten, nå styrker vi samarbeidet med TOBB og blir partner i fordelskonseptet.

logo TOBB

Vi har hatt et godt samarbeid med TOBB gjennom mange år. Vi utfører både utvendig vedlikehold av borettslagene, og innvendig i form av oppgradering av trappeoppganger for eksempel. Vi utfører også skadeutbedring i forbindelse med vannskader og andre skader på eiendom i forbindelse med forsikringsskader.  Nå ønsker vi å knytte oss litt tettere til TOBB gjennom fordelskonseptet som tilbys borettslagene.

Sverresborg malerservice er miljøfyrtårn og mesterbedrift og tar årlig inn læringer i malerfaget. For tiden er vi ca 40 medarbeidere, og er et av de største malerfirmaene i Trøndelag.

  • Vi tar på oss alle typer oppdrag, det er ingen begrensning på hvor lite oppdraget er. Vi har en prosjektavdeling som tar de store oppdragene og en serviceavdeling som administrerer de mindre.
  • Når det gjelder borettslag som ønsker å få utført større jobber, er det viktig at de tar kontakt i en tidlig fase.  De som har planer om å få malt til sommeren, bør kontakte oss i november/desember året før for å få en god pris og god planlegging på oppgavene. Vi setter da en mann på saken som vurderer vedlikeholdsbehovet, beskriver og kalkulerer hele jobben.

Gjennom de senere årene har Sverresborg Malerservice hatt oppdrag for Starrmyra BRL, Karolinerveien BRL, Kikut Brl og en rekke andre TOBB lag.

Du er her: Hjem Om oss Blogg Godt lag med borettslag

Medlem av MLF

Mesterbedrift

Miljøfyrtårn

Kontaktopplysninger

Sverresborg Malerservice AS
Org. no.: 996175863
Fossegrenda 22
7038 Trondheim
Tlf: 73 96 41 00