Sverresborg AS

Ring oss på 73964100 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om oss

Sverresborg Gruppen AS er en totalleverandør innen malerfaget.

sms-guttaSiden etableringen i 1996 har vi hatt jevn vekst og har i dag ca 70 ansatte. Vi tar oppdrag for næringslivet og private i Trondheim, Stjørdal, Oppdal, Røros og omegn.  

På de 19 årene vi har vært i markedet har vi opparbeidet oss et godt rykte. Vår store faste kundegruppe er et bevis på dette, og en viktig del av vår virksomhet har vært å bygge gode og langvarige relasjoner til våre kunder. Dette skaper trygghet for kundene som bruker oss igjen og de som får oss anbefalt.

Mange bedrifter har valgt oss som sin faste samarbeidspartner. Vi tar det som et tegn på tillit, og at vi er en profesjonell aktør som fokuserer på kunnskap, kvalitet, god service og fleksibilitet.  

Vår fleksibilitet og leveringsevne på små og store jobber skyldes våre dyktige malere og servicebiler som vil være tilgjengelig for dere på kort varsel. Vi stiller opp med tilstrekkelig bemanning og gir våre kunder det de krever av levering og kvalitet samt sluttfører jobben til avtalt tid.

Fornøyde kunder er vår beste reklame.

Underkategorier

Medlem av MLF

Mesterbedrift

Miljøfyrtårn

Kontaktopplysninger

Sverresborg Malerservice AS
Org. no.: 996175863
Fossegrenda 22
7038 Trondheim
Tlf: 73 96 41 00