Sverresborg AS

Ring oss på 73964100 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Flügger farve

flugger logo 100x66

Flügger konsernets forretningside er produksjon og markedsføring av et komplett sortiment i bygningsmaling, trebeskyttelse, tapet, malerverktøy og annet tilbehør i god malermesterkvalitet. De prioriterer miljøvennlige, sunne produkter som gir vakre og holdbare overflater.

Flüggers primære kundegruppe er den profesjonelle maler og konsumenter som foretrekker god håndverkskvalitet i Danmark, Sverige og Norge.

Flügger AS er et dansk, børsnotert selskap med fabrikker og produksjon i Danmark og Sverige. Flügger konsernet produserer, markedsfører og selger maling, trebeskyttelse, tapet, malerverktøy m.m. i profesjonell kvalitet med Norden som hjemmemarked. Omsetningen skjer både via egne butikker og frivillig kjede. Konsernets årlige omsetning ligger på over 1,5 milliarder danske kroner, og de har over 1.300 medarbeidere.

Flügger Norge AS har 55 egne Flügger farve utsalg i hele Sør-Norge, samt en voksende kjede av frivillige forhandlere som teller 16. I Norge er de over 230 ansatte og omsetter i år for ca. 330 mill NOK.

 
 

Medlem av MLF

Mesterbedrift

Miljøfyrtårn

Kontaktopplysninger

Sverresborg Malerservice AS
Org. no.: 996175863
Fossegrenda 22
7038 Trondheim
Tlf: 73 96 41 00